Thursday, December 12, 2013

Stylet rustikk brudeshoot av Afo2 og Monsterfoto, sammen med Ski Brudesalong


STYLET RUSTIKK BRUDESHOOT


I høst slo to fotografer seg sammen for å slippe kreativiteten løs, for å kunne inspirere kommende bruder. De ønsket en rustikk atmosfære på ekte bondevis. Monsterfoto & Afo2, reiste derfor til Våler kommune i østfold, på en gård, for å fotografere. Med seg hadde de Ski Brudesalong som leverte kjoler & tilbehør, og sammen med resten av teamet har de stylet denne shooten til glede og inspirasjon for norske bruder. De flinke fotografene har fanget dagen, slik de ser den, og under her kan du nyte resultatet fra dem begge.

FOTO: AFO2


FOTO: MONSTERFOTO


FOTOGRAFENE FORTELLER: I slutten av oktober slo bryllupsfotografene Anne Grete (afo2) og Marianne (monsterfoto) hodene sine sammen for å lage en stylet bryllupsshoot. Vi ønsket å lage en inspirerende bryllupsshoot med et rustikt tema, som viser norske brudepar alternative løsninger til bryllupsfeiring; her i rustikke omgivelser. Vi har med denne shooten satt fokus på bryllupsforslag i ekte låvestil. Hva er ikke mer spennende enn et rustikk og romantisk bryllup på «ekte norsk». Bordet er dekket opp med bare forskjellige bestikk og glass fra bruktbutikk. Vi håper at disse bildene kan være med på å inspirere deg som kanskje skal gifte deg til å tenke nye muligheter til ditt bryllup. Tina & Kine hos Ski Brudesalong stilte opp med kjoler og brudetilbehør.

BIDRAGSYTERE: Fotograf: Anne Grete Nogva - Afo2 og Marianne Wåhlberg - Monsterfoto // Brudekjoler & tilbehør: Ski Brudesalong // Blomster: Asker Blomster // Cupcakes & kaker: Delightful // Servise & Bestikk: Asker Brukthandel // Makeup: CoolCos Norge // Modeller: Kjersti & Kaja // Location: Søndre Haugen Gård
......................................................................................................................................................................


Ønsker du å lese mer om THE NOTEBOOK - en guide til de aller kuleste bryllupsleverandørene, klikk her. Vil du bli medlem hos The Norwegian Wedding Blog og/eller ha en presentasjon The Notebook. Vennligst ta kontakt med oss her - vi hjelper deg gjerne! Har du spørsmål rundt medlemsskap & honorar - Les vår FAQ.

No comments:

Post a Comment