Friday, October 4, 2013

THE NORWEGIAN WEDDING BLOG GIVEAWAY | Fotograf Anne Grete Nogva - Afo2 | Bryllupsfotograf



FRIDAY GIVEAWAY
ANNE GRETE NOGVA - AFO2


Det er fredag, og NWB har en ny FRIDAY GIVEAWAY til våre lesere. Idag kan du vinne en Forlovelses Session med kreative & flinke Fotograf Anne Grete og Afo2! Du og kjæresten din kan altså være den heldige vinneren av en forlovelsesshoot. Så skal du stå brud, eller nettopp har blitt fridd til; her har du muligheten til å få tatt nydelige bilder av deg og din kjære, som dere kan bruke på alt fra invitasjoner og annen print til bryllupet. Ikke minst får dere fine minner fra en deilig tid, og epoke i deres helt unike kjærlighetshistorie. Bildene vil bli publisert med eksklusiv premiere her på Norges kuleste & største bryllupsblogg; The Norwegian Wedding Blog - for den moderne & unike bruden.



Anne Grete og Afo2 er en spennende og flink fotograf, som vi kommer til å se masse av fremover, og dette er en unik sjanse til å bli fotografert av henne, med bilder som er tidløse, og med en personlig tilnærming. Anne Grete sier selv:

"Å fotografere et av livets største øyeblikk er en oppgave jeg gjør med stor ære, ydmykhet og glede. Som deres fotograf er det veldig viktig å bli godt kjent med dere for å kunne gjenfortelle deres historie og kjærlighet for hverandre."

Ønsker du å se mer av Anne Grete sitt arbeid som er publisert hos The Norwegian Wedding Blog, kan du klikke her.


HVORDAN KAN JEG VÆRE MED I TREKNINGEN? 

Enkelt; du gjør bare følgende: 

- Legger igjen en kommentar i kommentarfeltet under her (på bloggen), og forteller oss hvorfor dere burde vinne, hvor dere skal gifte dere, og når. Også vil vi gjerne ortell oss gjerne hvilke farger dere skal bruke.

- Vinneren av Forlovelsesshooten av Afo2 blir trukket, og annonsert her på NWB bloggen fredag den 11. oktober.

Vinneren får en fotoshoot med verdi på ca kr 2500,-, som inkluderer 1 time fotografering, visningsalbum på nett med de beste bildene og paret får 5 høyoppløselige digitale filer, med mulighet for å kjøpe flere filer om ønskelig.  Shooten må foregå innen 31. oktober 2013.


.......................................................................................................................................................................


No comments:

Post a Comment