Thursday, October 3, 2013

Bryllupsfotograf Afo2 - Anne Grete Nogva | The Notebook | The Norwegian Wedding Blog


VELKOMMEN TIL AFO2




THE NORWEGIAN WEDDING BLOG ønsker med dette AFO2 hjertelig velkommen som leverandør i THE NOTEBOOK, i kategorien kreative & talentfulle BRYLLUPSFOTOGRAFER. Her er et lite utdrag av hva Anne Grete selv sier om bryllupsfotografering:

"Å fotografere et av livets største øyeblikk er en oppgave jeg gjør med stor ære, ydmykhet og glede. Som deres fotograf er det veldig viktig å bli godt kjent med dere for å kunne gjenfortelle deres historie og kjærlighet for hverandre. 

Planleggingsfasen er en svært viktig del av bryllupsfotografering, det er her vi bli kjent! I mine bryllupspakker tilbyr jeg forlovelsesfotografering inkludert i prisen, en unik måte for både brudepar og fotograf å bli kjent med hverandre på – rett og slett en liten generalprøve før den store dagen.

Bryllupsdagen består av store og små øyeblikk, følelser og detaljer. En dag som dere har planlagt i lang tid ned til den minste detalj. Når dagen endelig kommer skal dere bare nyte, ikke tenke. Jeg vil dokumentere dagen for dere; fra de nervøse øyeblikkene i timene før, de lekre detaljene dere har brukt dagesvis på å lage,  til latterkrampen under forloverens tale i bryllupet. Det er deres dag, minner og øyeblikk skal foreviges slik at dere kan se tilbake på dagen med stor glede."


Ønsker du å vite mer om ANNE GRETE OG AFO2 - klikker du bare HER.
..............................................................................................................................................................................

Ønsker du å lese mer om The Notebook - en guide til de aller kuleste bryllupsleverandørene, klikk her. Vil du bli medlem hos The Norwegian Wedding Blog og/eller The Notebook. Vennligst ta kontakt med oss her - vi hjelper deg gjerne! Har du spørsmål rundt presentasjon og medlemsskap - Les vår FAQ.

No comments:

Post a Comment