Tuesday, October 29, 2013

Forlovelses Session på Huk av Afo2


FORLOVELSESSHOOT PÅ HUK


Her er bildene fra vinneren av en forlovelsesshoot fra Afo2.  Bildene ble tatt på Huk i oktober, i deilig høstvær og farger. Vinneren ble trukket ut fra denne giveawayen, og du finner også kreative Anne Grete og Afo2 i The Notebook. Janne og Erik sier selv: "Det var viktig for oss å få naturlige bilder i naturlige settinger, og med den klare luften og de nydelige høstfargene, kombinert med sjø og natur satte dette en veldig fin ramme rundt selve fotograferingen." Mer fra Janne om shooten kan dere lese nederst i bloggposten.



PARET FORTELLER: På en frisk og tidlig lørdagsmorgen møtte vi Anne Grete på Huk i Oslo.
De eneste som var ute denne kalde morgenen var friske joggere og de som hadde med hunden på morgentur, med andre ord perfekt for vår fotoshoot da vi hadde alle de fineste plassene helt for oss selv.

Det var viktig for oss å få naturlige bilder i naturlige settinger, og med den klare luften og de nydelige høstfargene, kombinert med sjø og natur satte dette en veldig fin ramme rundt selve fotograferingen.

Vi fikk fort kjemi med Anne Grete som guidet oss gjennom på en fantastisk måte. Det er vel ingen hemmelighet at menn ikke er like begeistret for slike fotograferinger som oss damer, derfor var det viktig at vi kunne være oss selv, fullstendig avslappet og komfortable.

Vi var utrolig fornøyde når vi var ferdige, og syns det var en koselig og ikke minst romantisk greie å gjøre sammen, i tillegg til at vi hadde det veldig gøy med fotografen. Vi var veldig fornøyde med resultatet, og det blir nok flere bilder som får pryde veggene hjemme hos oss, i tillegg til at svigermor allerede har bestilt et...

Det var veldig nyttig å ha en slik fotografering før den store dagen, man lærer litt om hva som er fint, hvordan type bilder man ønsker og ikke minst blir man litt mer komfortabel foran kamera. Vil anbefale Anne Grete på det varmeste og takke for en utrolig fin lørdagsmorgen.

FOTOGRAF: ANNE GRETE NOGVA - AFO2
.......................................................................................................................................................................


THE NOTEBOOK er NWB sin egen lille online bok, hvor vi har samlet kreative & dyktige bryllupsleverandører som ønsker å strekke seg litt lenger, på alle måter. Har du et unikt produkt, tjeneste eller merkevare, som du mener vil passe inn i vår oversikt, ta kontakt med oss for mer informasjon, kriterier og medlemshonorar. Er du bryllupsfotograf, og vil vite mer om THE NOTEBOOK, og hvordan bli medlem - ta kontakt, vi hjelper deg gjerne!

No comments:

Post a Comment