Friday, September 20, 2013

VINNER AV BRYLLUPSFOTOGRAF - FRIDAY GIVEAWAY - THE NORWEGIAN WEDDING BLOG



THE WINNER TAKES IT ALL




Da er trekningen foretatt av vår storslåtte GIVEAWAY, som var forrige fredag. Der kunne du vinne en heldags bryllups-fotografering av den internasjonale bryllupsfotografen Redijus, og vi sier bare wow. Den heldige vinneren er; *trommevirvel*.....Hege Lea, som skal gifte seg med sin Tommy.

Send oss en epost til norwegianweddingblog(@)gmail.com, med kontaktinformasjon, så vi får oversendt den videre til fotografen. Vi gleder oss til å se bildene, og ikke minst publisere bryllupet her på The Norwegian Wedding Blog - The place for a Bride to Be.

Vi ser også at det da er 25 brudepar som ennå ikke har funnet sin drømmefotograf, og vi anbefaler dere å ta en titt inn på våre superkule og dyktige fotografer i The Notebook, og booke din drømmefotograf før den/de er opptatt på din store dag - det er nemlig lurt å være ute i god tid. Er det noe du lurer på angående bryllupsfotografer eller anbefalinger, ikke nøl med å ta kontakt med oss. Ønsker du også å booke Redijus for eksempel, send han en mail med en forespørsel. Husk; en bryllupsfotograf er ikke en kostbar utgift, men din viktigste investering på din bryllupsdag, og den største gaven du kan gi deg selv og din kjære. En dyktig bryllupsfotograf, som passer dere perfekt, er rett og slett PRICELESS.


Vi vil også benytte anledningen til å takke for alle de hyggelige kommentarene vi mottok i kommentarfeltet, og tusen takk for at dere deler så gladelig med oss angående deres store dag. Det gir oss masse motivasjon og inspirasjon til å fortsette med det vi gjør, og utvikle oss til å bli enda bedre, og inspirere enda mer i tiden fremover. Tusen takk til våre herlige lesere, som er med på å gjøre The Norwegian Wedding Blog til en 'levende' møteplass for den kule, stilbevisste & moderne bruden - Yay!

No comments:

Post a Comment