Saturday, September 21, 2013

Bryllup fra Villa Malla av Afo2


SOMMERDRØM FRA VILLA MALLA


Her kommer et klassisk og moderne bryllup med bilder både fra vakre og ærverdige Hotel Bristol, og eksotiske Villa Malla. Anette og Simen ga hverandre sitt ja i sommer, etterfulgt av stor fest med familie og venner. Og den vakre bruden hadde detaljene på plass, og vi kan aldri få nok av lekre gullpumps fra Jimmy Choo. Fotograf Anne Grete Nogva og Afo2, var der og fanget hele dagen perfekt, fra begynnelse til slutt. Vi har også vist dere Anette og Simen sin fine forlovelsesshoot. Den finner du her.



BRUDEN FORTELLER: Vi hadde et stort ønske om et "middelhavstema" mikset med uformell stemning. Vi visste vi ville ha det ved sjøen, og for oss var Villa Malla midt i blinken. Med store telt og vakre omgivelser som strand, palmer og sjø så langt øye kunne se i strålende solskinn, var vår drøm oppfylt. Buffet til bryllupsmiddag er annerledes og spennende. Responsen fra våre gjester er "beste mat jeg har opplevd i bryllup". Man kan forsyne seg i mange timer med påfyll underveis, blandet med alle tenkelige kombinasjoner. Gjestene fikk bevege seg i mye større grad og ikke minst fikk de minglet masse i løpet av kvelden. Vi avsluttet det hele med et brak - himmelen åpnet seg og vi danset til plaskende regn. Helt perfekt! 

LEVERANDØRER: Bryllupsfotograf: Afo2 // Brudekjole : Justin Alexander // Blomster: Shishi - Stortingsgata // Sminke og hår: MagMaLou

No comments:

Post a Comment