Tuesday, November 12, 2013

Ski Brudesalong | The Notebook | The Norwegian Wedding Blog



VELKOMMEN TIL SKI BRUDESALONG




THE NORWEGIAN WEDDING BLOG ønsker med dette SKI BRUDESALONG hjertelig velkommen som medlem i THE NOTEBOOK, i kategorien vakre  & flotte BRUDESALONGER. Her er et lite utdrag av hva Kine & Tina selv sier om virksomheten sin:

"Vi er to små, fine damer som kommer helt fra Hønefoss. Kine er grafisk designer og har bakgrunn innen visuell kommunikasjon, interiør, fargelære og sko. Tina er markedsfører og har bakgrunn i forbrukeradferd, markedsanalyser, trender og smykker! Så la vi hjernene i bløt og kom opp med den fabelaktige ideen å ta over Ski Brudesalong. En bedrift som i 2014 feirer sitt 20 års jubileum. Vi gleder oss over å kunne videreføre kvaliteten på både varer og servicen som har ført Ski Brudesalong dit den er i dag."

Ønsker du å vite mer om SKI BRUDESALONG - klikker du bare HER.

..............................................................................................................................................................................

Ønsker du å lese mer om THE NOTEBOOK - en guide til de aller kuleste bryllupsleverandørene, klikk her. Vil du bli medlem hos The Norwegian Wedding Blog og/eller The Notebook. Vennligst ta kontakt med oss her - vi hjelper deg gjerne! Har du spørsmål rundt medlemsskap & honorar - Les vår FAQ.

No comments:

Post a Comment